Jak zemljotres u Bosni i Hercegovini

Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihteru pogodio je danas popodne Bosnu i Hercegovinu.
Jak zemljotres u Bosni i Hercegovini
Foto: Pixabay
Zemljotres se osetio u 14.23 časova, a epicentar potresa je bio na oko 40 kilometara severozapadno od Zenice, odnosno 18 kilometara jugozapadno od Teslića, na dubini od tri kilometra, objavio je Evromediteranski seizmološki centar (EMSC).
Podrhtavanje tla osetilo se u mnogim gradovima u BiH, kao i u Hrvatskoj.
Još nema informacija o eventualnoj šteti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tramp odbio još jednu debatu

Donald Tramp je na mitingu u Vilmingtonu u Severnoj Karolini odbio ideju još jedne predsedničke debate, rekavši da Kamala Haris želi revanš jer gubi.

Ukrajina zapalila skladište oružja u Rusiji

Požar je zahvatio rusko skladište oružja duboko u zemlji, izazvavši eksplozije i zatvaranje glavnog puta, pošto je Ukrajina prošle noći lansirala više od 100 dronova na Rusiju i okupirani Krim.