Tramp rekao da se neće ponovo kandidovati ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru

Donald Tramp je isključio mogućnost da će se ponovo kandidovati za američke predsedničke izbore 2028. godine u slučaju da izgubi na izborima u novembru.
Tramp rekao da se neće ponovo kandidovati ako izgubi na predsedničkim izborima u novembru
Foto: Beta/AP
"Ne, ne vidim se tu, ne vidim se tu", rekao je 78-ogodišnji republikanski predsednički kandidat u intervjuu objavljenom danas.
 
"Ne zamišljam to uopšte. Mislim da će to biti to", rekao je bivši predsednik SAD. 
On je ipak rekao da se nada uspehu na izborima 5. novembra, naspram rivalke demokratske predsedničke kandidatkinje Kamale Haris. 
 
Od kada se iz predsedničke trke povukao aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden, koji je imao slabe pokazatelje anketa, ishod izbora je neizvesniji nego ikad. 
Tramp i Haris su na jednakoj podršci u više saveznih država gde će se verovatno odlučivati pobednik. 
 
Tramp nikad nije priznao svoj poraz od Bajdena na izborima 2020. i odbio je više puta da se obaveže da će bezuslovno priznati rezultate izbora u novembru, piše Frans pres. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tramp odbio još jednu debatu

Donald Tramp je na mitingu u Vilmingtonu u Severnoj Karolini odbio ideju još jedne predsedničke debate, rekavši da Kamala Haris želi revanš jer gubi.