Naoružani napadač oteo autobus u Los Anđelesu, putnik ubijen

Jedan putnik je ubijen kada je naoružani napadač oteo autobus u Los Anđelesu i izazvao policijsku jurnjavu kroz grad pre nego što je uhapšen, saopštili su lokalni zvaničnici.
Naoružani napadač oteo autobus u Los Anđelesu, putnik ubijen
Foto: Pixabay
Naoružani muškarac je ušao u autobus u kome se nalazio vozač i još dva putnika nešto pre jedan sat posle ponoći u južnom Los Anđelesu, saopštila je policijska uprava, koja je to opisala kao otmicu.
 
Policija je bila u poteri dok je autobus vozio sledećih sat vremena. Ne čini se da je osumnjičeni ikada bio za volanom, saopštila je policija, već da je vozač autobusa sve radi pod pretnjom.
Policija je postavila trake sa šiljcima, koje su probušile jednu od guma. Nakon što je prešao više od 11 kilometara, autobus se na kraju zaustavio na raskrsnici u centru grada, a osumnjičeni se predao, rekli su zvaničnici.
 
Vozač autobusa je viđen na snimku TV vesti kako izlazi kroz prozor autobusa.
U autobusu je pronađen muškarac sa ranama od vatrenog oružja, ali detalji o tome šta je dovelo do pucnjave nisu poznati. Žrtva je prebačena u bolnicu, gde je proglašen mrtvim. Drugi putnik nije povređen.
 
Ovo ubistvo je poslednji u nizu nasilnih incidenata u saobraćajnom sistemu Los Anđelesa. U maju je gradonačelnica Karen Bas pozvala na povećanje bezbednosti na autobuskim i železničkim rutama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet