Par u Arkanzasu pokušao da proda bebu za paket piva i 1.000 dolara

Par u Arkanzasu uhapšen je nakon što su navodno pokušali da prodaju svoju dvomesečnu bebu za paket piva i ček od 1.000 dolara.
Par u Arkanzasu pokušao da proda bebu za paket piva i 1.000 dolara
Foto: Pixabay
Bebini roditelji, Darijen Urban (21) i Šajlin Elers (20), uhapšeni su nakon što je menadžer kampa u okrugu Benton pozvao lokalnu policiju da bi prijavio incident, preneo je CBS News.
 
Kada je policija stigla ustanovila je da je bebi potrebna medicinska pomoć i hitno je prevezla u bolnicu.
Na suđenju je otkriveno da su roditelji potpisali ugovor sa čovekom koji je pokušao da kupi bebu.
 
Svedoci su izvestili da je čovek koji je bio u kampu, identifikovan u izjavi pod zakletvom kao Riki Kroford, posetio roditelje i ponudio im da uzme bebu na noć u zamenu za paket piva.
Drugi svedok je rekao vlastima da su osetili jak miris amonijaka i fekalija koji je dolazio od bebe, koja je imala prljavu pelenu. On je na suđenju rekao da je nakon presvlačenja bebe videla jak osip, plikove i otok.
 
Par je uhapšen, a Urban je pušten uz kauciju od 5.000 dolara, dok je Elers ostala u pritvoru uz kauciju od 30.000 dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

AFP bio meta informatičkog napada

Informacioni sistem francuske agencije Frans pres (AFP) bio je meta napada koji je uticao na deo sistema za distribuciju vesti klijentima, objavljeno je danas.