Amerikanac nastradao u napadu pasa: U kući ih je bilo više od 20, policajac ubio jednog

Amerikanac Džejms Provost nastradao je u napadu pasa u dvorištu kuće u gradu Olbani, saopštila je policija savezne države Njujork.
Amerikanac nastradao u napadu pasa: U kući ih je bilo više od 20, policajac ubio jednog
Foto: Pixabay
Policajci su na licu mesta zatekli osam ili devet mešanaca rase pitbul, koji su napali Provosta, prenosi AP.
"Jedan od policajaca je pucao iz svog oružja da zaustavi napad, ubivši jednog psa i rasteravši ostale", rekao je šef policije u Olbaniju Erik Hokins na konferenciji za novinare.
Provost je proglašen mrtvim na licu mesta, a psi su odvedeni u sklonište, dok se čeka odluka sudije o tome da li će biti eutanazirani.
 
Hokins je rekao da i dalje nije poznato zašto je Provost bio u tom dvorištu, kilometrima daleko od mesta na kom je živeo, niti ko je vlasnik koji je na toj lokaciji držao, kako je utvrđeno, 24 psa.
 
On je dodao da policija nije primila nikakve prethodne žalbe u vezi sa psima, ali je napomenuo da su zaplenili nekoliko pasa tamo u maju, nakon pretresa povezanog sa drogom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet