Otpušten direktor Juronjuza, odluka stupila odmah

Panevropski televizijski kanal Juronjuz otpustio je svog izvršnog direktora Gijoma Dibou, a odluka stupa na snagu odmah.
Otpušten direktor Juronjuza, odluka stupila odmah
Foto: Pixabay
Upravni odbor medijske kompanije sa sedištem u Briselu doneo je odluku u petak popodne, navodi se u pismu koje je Diboa poslao zaposlenima, u koje je Politiko imao uvid.
 
Diboa, koji je imenovan za izvršnog direktora u junu 2022, naveo je u pismu da žali zbog odluke i istakao da "ono što je urađeno u poslednje dve i po godine zaslužuje da se nastavi".
Prema njegovim rečima, kompanija je pod njegovim vođstvom prošla "neverovatnu transformaciju", što je bilo neophodno zbog njenog "katastrofalnog finansijskog zdravlja".
"Zahvaljujući vama i vašoj svakodnevnoj posvećenosti, operativni rezultat za fiskalnu 2024. biće najbolji koji je kompanija imala u poslednjih 10 godina", napisao je Diboa.
 
Jedna od njegovih najvećih odluka bila je da prošle godine preseli sedište medijske kompanije u Brisel, pošto je decenijama bila smeštena u Lionu. Taj potez značio je otpuštanje skoro 200 zaposlenih u Francuskoj.
 
"Ne zaboravljam napore koje je svako od vas uložio da postigne ove rezultate, a još više bolan plan otpuštanja zaposlenih u Lionu. Kao što znate, tu strašnu odluku doneo sam zbog oporavka Juronjuza", napisao je Diboa.
  • Zatvor dozivotni

    12.10.2024 10:33
    Globalista koji da bi sebe pokazao kao uspesnog direktora je otpustio 200 ljudi a firmu preselio u stranu drzavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet