VIDEO: Severna Koreja eksplozivom raznela puteve ka Južnoj Koreji, Seul zapucao

Vojska Južne Koreje saopštila je jutros da je "otvorila vatru na svojoj teritoriji", nakon što je Severna Koreja uništila puteve koji povezuju dve zemlje.
VIDEO: Severna Koreja eksplozivom raznela puteve ka Južnoj Koreji, Seul zapucao
Foto: Beta/AP
"Posle operacije bombardovanja koju je izvela Severna Koreja kako bi blokirala puteve, južnokorejske snage su odgovorile vatrom u oblastima južno od vojne demarkacione linije", navodi se u saopštenju.
Severnokorejska vojska je jutros eksplozivom uništila delove puteva koji su se ranije koristili za prekograničnu trgovinu sa Južnom Korejom, navodi Seul.
Severnokorejska vojska je prošle nedelje najavila da će trajno preseći veoma simbolične putne i železničke rute koje povezuju dve zemlje i izgraditi "jake odbrambene strukture" duž granice.
 
  • Realista

    15.10.2024 10:20
    Primer i uzor...
    ... kako da preCednik reši problem Kosova! Mislim da gluplje rešenje ne postoji, taman po meri njegovog biračkog tela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Dodeljena Nobelova nagrada za ekonomiju

Švedska kraljevska akademija nauka saopštila je da su ovogodišnji dobitnici Nobelove nagrade za ekonomiju Daron Ačemoglu, Sajmon Džonson i Džejms Robinson.