Tri osobe poginule, a petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji

Tri osobe su poginule, a pet je povređeno u udesu koji se dogodio danas popodne na autoputu Skoplje-Veles.
Tri osobe poginule, a petoro povređeno u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay
Kako su javili lokalani mediji, saobraćajna nesreća se desila oko 17.45 kada se kombi prevrnuo na autoputu "Prijateljstvo" kod tunela u blizini Katlanova.
"Do sada je potvrđena smrt tri osobe, a pet je prebačeno u bolnicu na pružanje pomoći. Na lice mesta upućene su ekipe policije i javni tužilac", rečeno je u policiji.
Prema Automoto savezu Severne Makedonije, zbog tog udesa su blokirane obe kolovozne trake na autoputu Skoplje-Veles, a saobraćaj se preusmerava na stari put od Petrovca do Velesa, kao i na put Miladinovci - Sveti Nikole - Veles - Štip. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).