Preminuo bivši pevač benda "One Direction" Lijam Pejn, pao sa trećeg sprata hotela

Lijam Pejn (31), bivši član popularnog boj-benda "One Direction", preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu.
Preminuo bivši pevač benda "One Direction" Lijam Pejn, pao sa trećeg sprata hotela
Foto: Beta/AP
Nisu poznate okolnosti smrti, ali izvori su navodno rekli da se ranije tog dana ponašao "nepravilno" u holu hotela i da je razbio svoj laptop.
 
Pejn je bio u Argentini ranije ovog meseca na koncertu svog bivšeg kolege iz benda Niala Horana, preneo je američki sajt TMZ.
Neposredno pre smrti podelio je na društvenim mrežama video snimke boravka u Argentini sa devojkom Kejt Kasidi. Njegov poslednji post pokazuje njih dvoje kako poziraju zajedno. U jednoj od svojih objava napisao je: "Srećan sam što sam dobio malo vremena", u drugom "Divan dan u Argentini".
Pejn je svetsku slavu stekao kao član benda "One Direction". Godine 2010. Sajmon Kauel je formirao grupu u kojoj se nalazio i Pejn i sa njom se kasnije probio brojnim hitovima. Sa bendom ima izdatih pet studijskih albuma, a 2019. godine je izdao prvi kao solista.
 
Učestvovao je u Iks-faktoru 2008. godine kao solo izvođač, ali bez previše uspeha.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Jak zemljotres pogodio Tursku

Zemljotres jačine 5,9 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je jutros region istočne Turske, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).