VIDEO: Tramp stavio kecelju i nakratko radio u Mekdonaldsu

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp je nakratko radio u restoranu Mekdonalds u Pensilvaniji.
VIDEO: Tramp stavio kecelju i nakratko radio u Mekdonaldsu
Foto: Beta/AP
On je tom prilikom poručio da je taj posao radio bar 15 minuta duže od svoje demokratske rivalke Kamale Haris, čija je kampanja letos objavila da je u studentskim danima radila u restoranu.
 
Tramp je odbacio sako i stavio kecelju u objektu Mekdonaldsa namenjenom vozačima u Baks Kauntiju gde je radio na fritezi i uslužio jednog klijenta, preneo je portal Hil.
Kampanja Haris objavila je u avgustu da je potpredsednica SAD kao studentkinja radila u restoranu kako bi zaradila za školovanje, u nastojanju da se privuku birači iz srednje klase.
 
Tramp je proteklih nedelja intenzivno komentarisao te navode, ističući da to radno iskustvo nije navedeno u njenom CV-u.
 
Iz izbornog štaba Haris nisu komentarisali posetu Trampa Mekdonaldsu.
 
Bivši predsednik SAD zaustavio se u restoranu lanca brze hrane uoči okupljanja u gradskoj većnici u gradu Lankaster, a sinoć je trebalo da prisustvuje utakmici američkog fudbala između Pitsburg stilersa i Njujork džetsa.
  • Po zanimanju

    21.10.2024 09:37
    Domacica, kojoj se smučilo ovo klovnovsko izvrgavanje ruglu mog umeca od strane jadnika sa ambicijom da vladaju. Na ovaj necete pokazati svoju tzv "ljudsku" stranu, vec banalizovati vrednosti koje glasači očekuju od vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Moldavci na referendumu podeljeni o EU

Na jučerašnjem referendumu u Moldaviji o pridruživanju Evropskoj uniji, prema poslednjim rezultatima, polovina glasača koji su izašli na birališta izjasnila se za opciju "za".

Papa Franja proglasio 14 novih svetaca

Poglavar rimokatoličke crkve papa Franja proglasio je danas 14 novih svetaca, uključujući 11 mučenika iz Damaska, saopšteno je iz vatikanske pres službe.