Rukometaša Vardara Vuka Borozana izujedali psi u Skoplju

Trener Rukometnog kluba Vardar Vlado Nedanovski izjavio danas da su njegovog igrača Vuka Borozana izjedali psi lutalice u Skoplju i da neće igrati protiv Porta u meču Lige Evrope.
Rukometaša Vardara Vuka Borozana izujedali psi u Skoplju
Foto: Pixabay
"Nažalost, imamo nekoliko povređenih igrača, 4-5 rukometaša. U našem glavnom gradu se dešavaju neočekivane stvari. Vuka Borozana, dok je šetao sa decom, napali su psi i završio je u bolnici. Braneći svoju decu, zaradio je 14-15 šavova. Neće igrati sutra, ne znam kada ćemo moći da računamo na njega", rekao je Nedanovski, a preneli lokalani mediji.
On je to rekao pred treći meč Vardara u grupnoj fazi Lige Evrope protiv portgalskog Porta, koji će biti odigran sutra u dvorani "Jane Sandanski"u Skoplju, sa početkom u 20.45.
 
Trener Vardara je istakao da je je sutrašnji meč sa portugalskim klubom veoma važan za skopski tim i da je pobeda jedina opcija.
"Znamo koliko je bitna utakmica sa Portom ako želimo da prođemo grupu. U prvom kolu smo imali dobar nastup pred domaćom publikom, a onda u Melsungenu nije bilo kako smo želeli i ubedljivo smo izgubili. To je već prošlost, razmišljamo o utakmici sa Portom, analiziramo i treniramo za susret", rekao je Nedanovski.
 
Istakao je da su su u Vardaru svi svesni koliko je važan meč protiv Porta.
 
"Svesni smo koliko ova utakmica znači za Vardar. Nema štednje i razmišljanja, jedna jedina opcija je pobeda", rekao je Nedanovski.
 
 
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Moldavci na referendumu podeljeni o EU

Na jučerašnjem referendumu u Moldaviji o pridruživanju Evropskoj uniji, prema poslednjim rezultatima, polovina glasača koji su izašli na birališta izjasnila se za opciju "za".

Papa Franja proglasio 14 novih svetaca

Poglavar rimokatoličke crkve papa Franja proglasio je danas 14 novih svetaca, uključujući 11 mučenika iz Damaska, saopšteno je iz vatikanske pres službe.