VIDEO: Đoković zloupotrebljen u kampanji Donalda Trampa - zato što se prekrstio

Snimak na kojem se vidi Novak Đoković kako se krsti posle pobede na Olimpijskim igrama postao je tema kampanje na izborima u Sjedinjenim Američkim Državama.
VIDEO: Đoković zloupotrebljen u kampanji Donalda Trampa - zato što se prekrstio
Foto: Screenshot (YouTube/Eurosport)
Verifikovani X (tviter) profil sa imenom Donalda Trampa, podelio je ovaj snimak uz tvrdnju da su ga mejnstrim mediji cenzurisali.
 
"Novak Đoković se prekrstio i zahvalio se Bogu, na kolenima, nakon pobede. Mejnstrim medija je cenzurisala ovo. Hajde da ovo bude viralno", navodi se na profilu.
 
Nekoliko sati nakon objavljivanja, video je pregledan gotovo milion puta. Međutim, nije u pitanju pravi Donald Tramp, predsednički kandidat u SAD. 
 
Iako je u pitanju verifikovani profil, razlika je u imenu, jer na profilu koji je podelio snimak Đokovića, dodato je "News" ("Vesti"). 
Iako se nigde ne navodi da je u pitanju profil povezan direktno sa Trampom, Donald J. Trump News ima gotovo 900.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži.
 
Ovaj profil neretko deli lažne vesti i šire teorije zavere, što i odgovara onome čime se Donald Tramp zaista bavi u kampanji. 
 
Inače, Novak Đoković koji se krsti bio je vidljiv svima koji su pratili finale Olimpijskih igara između njega i Karlosa Alkaraza, a neki kanali su zumirali srpskog teniseri u trenutku kada se krstio.
  • Đuro zamajac

    25.10.2024 13:20
    Nolo naj bolji tjeniser
  • Ja

    25.10.2024 12:02
    I problem je?!
    Jedini problem je bio ranije kad se ovo zaista desilo, velika vecina medija nije prenela.
  • gradjaninX

    25.10.2024 11:42
    A problem je sta konkretno?! Sto trump ima licni nalog i nalog svog tima koji radi za njega? Sto se Djokovic prekrstio? Sto SAD imaju izbore? Eto ja recimo nisam uopste pratio, niti cu, OI pa nisam video, ni znao, da j e Djokovic pobedio. Hvala Trampu na vestima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet