Ubijene dve osobe u Bijelom Polju: Ubica u bekstvu

U Opštini Bijelo Polje dogodilo se dvostruko ubistvo.
Ubijene dve osobe u Bijelom Polju: Ubica u bekstvu
Foto: Pixabay
Kako piše RTCG, u selu Sokolac, rejon Tomaševo, ubijeni su brat i sestra.
 
U zvaničnom saopštenju policije navodi se da je oko 21.10 časova prijavljeno da su u Sokolcu ubijene dve starije osobe, čija su tela pronađena u kući, a da je izvršilac naoružan i da je u bekstvu.
"Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra bezbednosti 'Sever', Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica. Apelujemo na građane Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja bezbednosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca", navodi se u saopštenju.
Kako piše RTCG, policija je identifikovala potencijalnog izvršioca zločina, a postoje nezvanične informacije da je reč o višestrukom povratniku za kojim se već traga.
  • svedok saradnik

    26.10.2024 08:49
    Jeli bobegao sa nanogicom ili je skinuo sa noge ?
  • Презиме

    26.10.2024 07:51
    Вишеструки повратник дакле
    Како се постаје вишеструки повратник: Он упорно жели у затвор а они га упорно отпуштају и ево резултата. Честитке оваквим 'правосудним ситемима' ЦГ и осталих банана држава Балкана.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Kuba postaje partnerska država BRIKS-a

Kuba se pridružuje bloku BRIKS-a kao partnerska država, u nadi da će izgraditi pravedniji i demokratskiji svetski poredak, izjavio je danas predsednik te karipske zemlje Migel Dijaz-Kanel.