Policajac povređen tokom potrage za osumnjičenim za ubistvo u Bijelom Polju

Službenik Uprave policije Područne jedinice Bijelo Polje povređen je nakon što se vozilo interventne jedinice prevrnulo jutros, oko 2.40 časova, u mestu Sokolac.
Policajac povređen tokom potrage za osumnjičenim za ubistvo u Bijelom Polju
Foto: 021.rs (ilustracija)
Iz Osnovnog državnog tužilaštva Vijestima je potvrđeno da je jutros oko 2.45 časova dežurnom tužiocu prijavljeno sletanje vozila interventne jedinice u Sokolcu.
Vijesti iz izvora bliskih Upravi policije saznaju da su službenici policije sinoć bili u potrazi za višestrukim povratnikom, koji je sinoć ubio dve osobe.
 
Iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) je potvrđeno da se u vozilu nalazilo šest službenika policije i da su neki od njih upućeni u bjelopoljski Urgentni centar.
Iz Urgentnog centra bjelopoljske Bolnice, Vijesti saznaju da je jedan od službenika zadobio povredu šake i da je nakon pretraga konstatovan prelom prsta.
 
"Do nezgode je došlo kada se to vozilo kretalo u koloni drugih policijskih vozila u potrazi za osumnjičenim i kada je, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta", rečeno je iz Osnovnog državnog tužilaštva.
 
Podsetimo, brat i sestra ubijeni su sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Kuba postaje partnerska država BRIKS-a

Kuba se pridružuje bloku BRIKS-a kao partnerska država, u nadi da će izgraditi pravedniji i demokratskiji svetski poredak, izjavio je danas predsednik te karipske zemlje Migel Dijaz-Kanel.