Josipović predao 203.000 potpisa podrške za kandidaturu

ivKandidat hrvatske Socijaldemokratske partije (SDP) Ivo Josipović, predao je u subotu Državnoj izbornoj komisiji 203.875 potpisa podrške svojoj predsedničkoj kandidaturi, u pratnji zvaničnika stranaka koji ga podržavaju, među kojima je predsednik SDP-a Zoran Milanović.
Kandidat hrvatske Socijaldemokratske partije (SDP) Ivo Josipović, predao je u subotu Državnoj izbornoj komisiji 203.875 potpisa podrške svojoj predsedničkoj kandidaturi, u pratnji zvaničnika stranaka koji ga podržavaju, među kojima je predsednik SDP-a Zoran Milanović.

"Prikupili smo 203.875 važećih listića i koristim priliku da se zahvalim svim građanima i građankama koji su svojim potpisom podržali moju kandidaturu i, naravno, svim strankama koje stoje iza nje", rekao je Josipović novinarima.

Josipović je dodao da u predstojećoj kampanji, od svih kandidata očekuje da predstave projekte i programe i najavio da će i sam to učiniti u ponedeljak, prenela je Hina.

Josipovićevu kandidaturu podržava 18 političkih stranaka, a potpise je prikupljalo oko tri hiljade volontera u celoj Hrvatskoj, podseća hrvatska agencija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

AFP bio meta informatičkog napada

Informacioni sistem francuske agencije Frans pres (AFP) bio je meta napada koji je uticao na deo sistema za distribuciju vesti klijentima, objavljeno je danas.