Pao sa litice u pokušaju da uslika izlazak sunca

Geret Džons (25) iz Velike Britanije nastradao je kada je pao sa litice visoke 90 metara, pokušavajući da vidi i uslika izlazak sunca.
Geret Džons (25) iz Velike Britanije nastradao je kada je pao sa litice visoke 90 metara, pokušavajući da vidi i uslika izlazak sunca.

Njegovo zanimanje i hobi bilo je "base" skakač, ekstremni sportista koji skače sa padobranom sa raznih građevina, vrhova i drugih uzvišenja pogodna za ovakve avanture.

Nekoliko dana pre smrtonosnog pada, on je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vide njegova stopala koja vise sa vrha na severu Sidneja, uz koju stoji komentar "Još jedan dan na još jednom srećnom mestu".

Policija još istražuje ovaj slučaj, ali postoje pretpostavke da uzrok njegove smrti nije akrobacija, već da su prijatelji samo šetali rubom litice i gledali nebo u jutarnjim satima, kada se nesrećni dečko okliznuo što je prouzrokovalo ovu tragediju.

Samo nekoliko meseci pre smrti, on je skočio sa kule u Kuala Lumpuru, što je opisao kao "nezaboravnu avanturu". Mnoge fotografije koje je objavljivao na svojim profilima na društvenim mrežama, prikazuju skokove iznad kanjona Australije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

AFP bio meta informatičkog napada

Informacioni sistem francuske agencije Frans pres (AFP) bio je meta napada koji je uticao na deo sistema za distribuciju vesti klijentima, objavljeno je danas.