Obama: Rusi imaju naftu, ali mi imamo i ajped i filmove

U najnovijem intervjuu koji je dao za američku mrežu NPR, američki predsednik Barak Obama istakao je da Putinova aneksija Krima nije bila "najpametniji potez" ali je i objasnio zbog čega su, po njegovom mišljenju, SAD ekonomski stabilnije od Rusije.

U najnovijem intervjuu koji je dao za američku mrežu NPR, američki predsednik Barak Obama istakao je da Putinova aneksija Krima nije bila "najpametniji potez" ali je i objasnio zbog čega su, po njegovom mišljenju, SAD ekonomski stabilnije od Rusije.

"Naša najveća prednost nad Rusijom je ta što mi imamo dinamičnu, živu ekonomiju, a oni ne", rekao je Obama. "Oni se oslanjaju na naftu. Mi imamo i naftu i Ajpede i filmove i još štošta", objasnio je on.

Barak Obama je rekao da smatra da je ruski predsednik Vladimir Putin napravio "stratešku grešku" kada je anektirao Krim i da to "nije bio najpametniji potez". "Greše svi koji su mislili da je naš ruski protivnik genijalan i to je pokazala trenutna ekonomska kriza u Rusiji", istakao je on.

Obama je nedavno odbacio optužbe da ga je nadmudrio predsednik Rusije, navodeći da šef Kremlja "predsedava u vreme ogromnog ekonomskog pada" zbog krize u Ukrajini.

  • 30.12.2014 23:08
    Хвала Барјаку Обмани
    А шта ће мени ајпеди и амерички филмови? Као луд сам без њих! Још да могу да се мажу на хлеб...
  • Novak

    30.12.2014 16:59
    ...
    Nije što je Amer, al' što je glup i prepotentan. Ne mogu masoni iz senke ni delić onoga što FSB (bivši KGB) može. Ne branim nikoga, ali činjenice su na strani Rusa.
    p.s. @Djole
    Netačno.
  • Građanin

    30.12.2014 15:54
    ...
    Barače, zaboravio si na nesmotrenog Spydermana koji treba da pripazi na zle kloniranju sklone Babuške.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Japan dobio novog premijera

Japanski parlament izabrao je predsednika vladajuće Liberalno-demokratske partije Šigeru Išiba za premijera.

VIDEO: Izrael počeo kopnenu invaziju na Liban

Izraelska vojska (IDF) počela je pogranične kopnene operacije u južnom Libanu protiv militantne grupe Hezbolah i infrastrukture koja se nalazi duž severne granice Izraela, objavio je Tajms o Izrael.