Nađen kanabis u bunkeru iz Drugog svetskog rata

Holandska policija pronašla je rasadnik kanabisa sakriven u bunkeru iz Drugog svetskog rata, saopštio je danas policijski portparol.
Holandska policija pronašla je rasadnik kanabisa sakriven u bunkeru iz Drugog svetskog rata, saopštio je danas policijski portparol.

"Policija je u petak otkrila nelegalni rasadnik kanabisa u starom bunkeru pošto je dobila dojavu", rekao je AFP policijski portparol Kor Spruijt.

Policija je u starom bunkeru u Katvijku u blizini Severnog mora pronašla 168 biljaka kanabisa od kojih je većina bila visine od najmanje jednog metra, rekao je Spruijt. Biljke kanabisa su uništene, rekao je on.

Stari bunker je deo takozvanog "Atlantik zida" koji su nacisti izgradili 1942. godine kako bi zaštitili Severno more i obalu Atlantika od invazije saveznika.
  • ovdasnji

    04.01.2015 14:35
    shit
    ove biljke su zdravlje a ne otrov kao lekovi ili duvan ili alkhol !!!!
  • pseudohistoričar

    04.01.2015 14:30
    E, Nemci, Nemci...
    Zar zbog trave da izgubite rat. A tako ste dobro počeli. Da li će neko od današnjih mladića ovo da shvati kako treba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Japan dobio novog premijera

Japanski parlament izabrao je predsednika vladajuće Liberalno-demokratske partije Šigeru Išiba za premijera.

VIDEO: Izrael počeo kopnenu invaziju na Liban

Izraelska vojska (IDF) počela je pogranične kopnene operacije u južnom Libanu protiv militantne grupe Hezbolah i infrastrukture koja se nalazi duž severne granice Izraela, objavio je Tajms o Izrael.