Misica umrla od liposukcije koju je dobila kao nagradu

Ketrin Kando, 19-godišnja mis, koja je na lokalnom takmičenju lepote u Ekvadoru dobila kao nagradu liposukciju, preminula je od posledica ovog zahvata.
Ketrin Kando, 19-godišnja mis, koja je na lokalnom takmičenju lepote u Ekvadoru dobila kao nagradu liposukciju, preminula je od posledica ovog zahvata.

Studentkinja medicine, koja se u slobodno vreme bavila manekenstvom, pobedila je na takmičenju za kraljicu Durana u Ekvadoru, nakon čega je osvojila automobil, tablet i besplatnu liposukciju.

Kandova je liposukciju najpre odbila, s obzirom na to da nije smatrala da joj je potrebna, iako su joj modne sudije sugerisale da bi bilo dobro da izgubi nekoliko suvišnih kilograma. Lokalnim medijima je rekla da će radije vežbati, ali na kraju se, ipak, odlučila na operaciju.

"Pre operacije je primala dosta poziva od hirurga, koji je nastojao da je uveri da joj je operacija potrebna, ali ona je to odbijala. Na kraju je, ipak, popustila kako bi ga se rešila", kazao je njen brat Daniel Zavala.

Na operaciju je otišla 10. januara.

"Rekli su mi da je preminula od moždanog edema, ali doktori i njena porodica kažu da je preminula od zastoja srca. Naručili smo obdukciju da vidimo šta se tačno desilo. Doktori, koji su obavljali zahvat, su uhapšeni kako ne bi napustili zemlju", kazao je njen advokat Karlos Rejes Izguerdo.

Godine 2011. je tokom ovakvog zahvata preminula brazilska manekenka Pamela Naskimento, a nedavno je pisano i o manekenki Andresi Urah, koja je završila na intenzivnoj nezi nakon infekcije usled liposukcije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU će tužiti Mađarsku zbog spornog zakona

Evropska komisija je saopštila da će tužiti Mađarsku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu zbog mogućih kršenja prava na privatnost i slobodu izražavanja i udruživanja.

Japan dobio novog premijera

Japanski parlament izabrao je predsednika vladajuće Liberalno-demokratske partije Šigeru Išiba za premijera.