VIDEO: Vaspitačica udarcem "zalepila" dete za pod

Na snimku koji se pojavio na internetu, prikazana je južnokorejska vaspitačica koja prisiljava devojčicu da pojede svoj obrok.
Na snimku koji se pojavio na internetu, prikazana je južnokorejska vaspitačica koja prisiljava devojčicu da pojede svoj obrok.

Devojčica je ispljunula svoju hranu na pod, što je izazvalo ženu koja se u tom trenutku "brinula" o njoj, da je jako udari. Devojčica je pala na pod i čak nije mogla da ustane nekoliko trenutaka.

Vaspitačica je suspendovana i uhapšena nakon objavljivanja ovog snimka.

  • Vesna

    08.02.2015 11:22
    ring
    A podrzavate ''psihologa'' Z.Milivojevica koji se zalaze za batine?! Svakog siledziju bi stavila u ring sa bokserom, pa neka pokazuje svoju snagu.
  • Jan Chi

    17.01.2015 09:10
    prava
    Kada zena udari dete, ona se pravda da to cini iz vaspitnih razloga, a kada dobije samar od muskarca, prvo sto ce uraditi, jeste prijava policiji zbog nasilja. Dete koje dobije ovakav samar, pojma nema sta je policija, niti sta su njegova prava u tom trenutku.
  • ovdasnji

    17.01.2015 08:36
    treba
    joj odseci tu ruku !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU će tužiti Mađarsku zbog spornog zakona

Evropska komisija je saopštila da će tužiti Mađarsku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu zbog mogućih kršenja prava na privatnost i slobodu izražavanja i udruživanja.

Japan dobio novog premijera

Japanski parlament izabrao je predsednika vladajuće Liberalno-demokratske partije Šigeru Išiba za premijera.