Dim i vatra u tunelu ispod Lamanša

Saobraćaj u tunelu ispod kanala Lamanš obustavljen je nakon što se, kako navodi BBC, zapalio jedan vagon i tunel ispunio gustim dimom.

Saobraćaj u tunelu ispod kanala Lamanš obustavljen je nakon što se, kako navodi BBC, zapalio jedan vagon i tunel ispunio gustim dimom.

Putnici su evakuisani i svim vozovima je naređeno da se vrate na svoje početne stanice.

Britanska policija je saopštila da se požar dogodio u francuskom delu tunela, za koje su zadužene tamošnje vlasti.

Za sada se niko nije žalio da je zadobio povredu, navode iz policije. Zbog požara je zatvoren saobraćaj u oba smera u tunelu ispod kanala Lamanš.

"Eurostar", kompanija koj rukovodi železničkim saobraćajem u podvodnom tunelu između Francuske i Velike Britanije saopštila je na svom sajtu da vozovi neće saobraćati do daljnjeg. Kako navode iz policije, putnicima je savetovano da budu strpljivi i sačekaju da se dim povuče iz tunela i ponovo se osposobi saobraćaj.

Putnici su evakuisani i svim vozovima je naređeno da se vrate na svoje početne stanice. Britanska policija je saopštila da se požar dogodio u francuskom delu tunela, za koje su zadužene tamošnje vlasti.

Za sada se niko nije žalio da je zadobio povredu, navode iz policije. Zbog požara je zatvoren saobraćaj u oba smera u tunelu ispod kanala Lamanš. "Eurostar", kompanija koj rukovodi železničkim saobraćajem u podvodnom tunelu između Francuske i Velike Britanije saopštila je na svom sajtu da vozovi neće saobraćati do daljnjeg. Kako navode iz policije, putnicima je savetovano da budu strpljivi i sačekaju da se dim povuče iz tunela i ponovo se osposobi saobraćaj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU će tužiti Mađarsku zbog spornog zakona

Evropska komisija je saopštila da će tužiti Mađarsku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu zbog mogućih kršenja prava na privatnost i slobodu izražavanja i udruživanja.

Japan dobio novog premijera

Japanski parlament izabrao je predsednika vladajuće Liberalno-demokratske partije Šigeru Išiba za premijera.