Đoković furiozno do polufinala

Novak Đoković ubedljivo je savladao Argentinca Federika Koriju i na taj način obezbedio plasman u polufinale.
Đoković furiozno do polufinala
Foto: FoNet

Đoković je od samog starta meča nametnuo svoj ritam, napravio brejk i do kraja prvog seta Argentincu prepustio svega jedan gem. U drugom setu Đoković je svoju igru podigao na još viši nivo, te je ovaj deo igre dobio sa 6:0 i za svega 57 minuta obezbedio plasman u polufinale turnira u Beogradu.

Ono što je od same pobede, možda čak i bitnije za svetskog "broja jedan", jeste to što se u meču protiv Korije nije istrošio, imajući u vidu da najvažniji turnir sezone na šljaci Rolan Garos počinje za svega nekoliko dana.

Đoković u polufinalu čeka boljeg iz meča između domaćeg tenisera Dušana Lajovića i Slovaka Andreja Martina. Početak Lajovićevog meča očekuje se u 15:30h, a ukoliko teniser iz Srbije ostvari pobedu, gledaoci na "Novak tenis centru" sutra će imati priliku da gledaju "srpsko polufinale".

Na turniru u Beogradu, prema odluci koja je juče objavljena dozvoljeno je prisustvo publike, ali uz 30 odsto ukupnog kapaciteta stadiona. Iz organizacije turnira najavili su i da će publika pre ulaska na stadion morati da popuni "Covid-19 upitnik", da drži distancu i da nosi maske tokom svog boravka u kompleksu.

Turnir u glavnom gradu Srbije igra se za nagradni fond od 511.000 dolara.

  • Dooh

    27.05.2021 17:35
    021
    odlican sportista i samo to, sve ostalo u vezi njega je odvratno i katastrofalno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.