Đoković osvojio titulu u Beogradu

Novak Đoković osvojio je Beograd open, nakon što je u finalu savladao Slovaka Aleksa Molčana, sa 6:4, 6:3.
Đoković osvojio titulu u Beogradu
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Nije Đoković bio na svom nivou, ali i taj kvalitet tenisa bio mu je dovoljan da za sat i 28 minuta pobedi 255. na ATP listi.
 
Njemu je ovo 83. titula u karijeri, treća u Beogradu, nakon onih osvojenih 2009. i 2011. godine.
 
Prvi set u finalu bio je turbulentan, a trajao je 46 minuta.
 
U njemu je bilo sedam brejkova, uspona i padova sa obe strane, ali je Novak uspeo da iskoristi prvu set loptu.
 
Nakon razmene brejkova u prvih šest gemova, Đoković je stigao do 5:3, međutim, u gemu u kojem je servirao za ovaj deo igre, ponovo je pretrpeo brejk. To ga nije poremetilo, sigurnom igrom je stigao do set lopte, iskoristio je dobrim smečom i poveo u ovom duelu.
 
Početak drugog seta bio je znatno mirniji, a teniseri su relativno lako osvajali gemove na svoj servis. Sve do šestog gema. Tada je Đoković, posle 40:0 za Molčana, napravio brejk i poveo sa 4:2.
 
I Molčan i Đoković su posle toga osvojili po gem na protivnikov servis za 5:3. Novak je zatim servirao za pobedu, izgubio samo jedan poen na svoj servis i došao do titule u Beogradu.
  • Triger

    29.05.2021 21:59
    Neka vulin i njegova tetka navijaju sad za njega,znam da ja necu.
  • .

    29.05.2021 21:05
    To onaj koji se nedavno lepo druzio i smeskao sa Vulinom?

    Neoprostivo, za njega se vise ne moze navijati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.