Srbija - Farska ostrva: Nerešeno u Novom Sadu, sledi gostovanje u Ukrajini

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je večeras u Novom Sadu nerešeno 0:0 protiv Farskih ostrva, u petom meču Grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023. godine.

Na tabeli Grupe H vodi Francuska sa 13 bodova, Ukrajina je druga sa 10 bodova, Severna Makedonija i Farska ostrva imaju po šest bodova.

Srbija na petom mestu ima bod manje, a poslednja je selekcija Jermenije sa tri boda.
 
Srbija u sledećem kolu gostuje Ukrajini 16. novembra, a Farska ostrva u martu sledeće godine gostuju Francuskoj.
  • Tinker

    13.11.2021 06:53
    Danas svi igraju fudbal, samo mi ne ;)
  • Marko, Liman

    13.11.2021 01:46
    Sravnićemo ih u gostima...
  • NS

    12.11.2021 21:59
    FSS
    Kakva bruka za naš fudbal!Koja goveda ga vode,ništa se bolje nije moglo ni očekivati. Sjajna budućnost nas očekuje u fudbalu. Oterati sav ološ iz saveza,sve do jednog i sve trenere koji se u zadnjih par godina samo međusobno smenjuju.Nemamo mi prave trenere za rad sa mladima,sve su to danas samoreklameri...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.