Rukometašice Srbije preokretom do trijumfa nad Crnom Gorom

Rukometna reprezentacija Srbije upisala je pobedu u prvom meču druge faze Svetskog prvenstva u Španiji, pošto je, nakon preokreta, savladala Crnu Goru sa 27:25.
Reprezentacija Srbije došla je do treće pobede na Svetskom prvenstvu, u četvrtoj utakmici na turniru.
Nije izgledalo sjajno na početku meča, pošto su Crnogorke došle rano do prednosti, a onda održavale razliku veći deo meča.
Srbija je kaskala, uvek je bilo dva ili tri gola razlike, a Crna Gora je na poluvreme otišla sa četiri gola prednosti - 18:14. 
 
Odbrana Crne Gore je bila čvrsta i organizovana, a rukometašice Srbije nisu iskoristile i nekoliko zicera u prvom delu igre. Međutim, posle odmora, potpuno drugačija slika.
 
Srbija je zategla "odbranu", a onda strpljivo i polako sustizala prednost protivnika. Do prvog vođstva na meču, Srbija je došla u 54. minutu meča, kada je povela sa 25:24, što nije ispuštala do kraja meča. 
  • Svetlana

    09.12.2021 22:13
    Bravo bravo bravo
    Idemo devojke!
    Nepravedno zapostavljene od dominantnih sportova!
    Pogotovo mi je ova pobeda slatka :)
  • Nixon

    09.12.2021 21:15
    Bravo
    Napred devojke !!!
  • Dr patak

    09.12.2021 20:05
    A sta kažu Marinika i Čuj Savo...oj Srbijo.muko koga sve trpis

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport