Golman Partizana ostao bez svesti posle sudara sa igračem Radničkog, zadobio lakši potres mozga

Golman Partizana Aleksandar Popović je dobro i u svesnom je stanju, saopštio je taj klub nakon što je čuvar mreže crno-belih ostao bez svesti posle duela sa jednim igračem niškog Radničkog.

"Prva informacija od timskog doktora Siniše Petkovića je da je Aleksandar Popović dobro, u svesnom je stanju, ali će morati na preventivno snimanje budući da je izgubio svest na deset sekundi", saopštili su crno-beli.

Vrlo brzo nakon ovog saopštenja, klub je preneo i saopštenje niškog Univerzitetskog kliničkog centra u kojem se navodi da je detaljnim pregledom u Urgentnom centru utvrđeno da je Popović doživeo lakši potres mozga.

"Nakon kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, nema znakova unutar lobanjskih povreda, svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo znakova da je potrebno dalje bolničko lečenje", navodi se u saopštenju.
 
Sredinom prvog poluvremena utakmice u Nišu, Popović je ostao na travi posle snažnog sudara sa domaćim igračem Stefanom Mitrovićem.
 
Nakon ukazane lekarske pomoći na terenu, Popović je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, a među stativama ga je zamenio Nemanja Stevanović.
 
Partizan je dobio meč sa 2:0.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport