VIDEO: Zverev izbačen sa turnira u Akapulku, više puta reketom udario stolicu sudije i vređao ga

Treći teniser sveta u singlu Aleksander Zverev isključen je danas sa turnira u Akapulku, pošto je nekoliko puta udario reketom u sudijsku stolicu posle poraza u prvom kolu dubla.
"Zbog njegovog ponašanja na kraju dubl meča, Zverev je izbačen sa turnira u Akapulku", objavila ja Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) na svom Tviter nalogu.
Na video snimku se vidi kako Zverev tri puta udara u sudijsku stolicu, seda, a zatim upućuje uvrede sudiji, posle čega još jednom udara reketom o stolicu.
Takođe, prvi potpredsednik zadužen za pravila i takmičenja pri ATP-u može da odredi novčanu kaznu ili dodatnu suspenziju, ukoliko utvrdi da je prekršaj posebno štetan za dalje odvijanje turnira ili šteti integritetu sporta.
 
Britanac Lojd Glaspul i Finac Hari Heliovara pobedili su u prvom kolu dubla Zvereva i Brazilca Marsela Mela sa 6:2, 4:6, 10:6.
 
Nemački teniser trebalo je da u osmini finala singla igra protiv svog sunarodnika Petera Gojovčika, nakon što je u utorak pobedio Amerikanca Džensona Bruksbija posle tri seta. Taj meč ušao je u istoriju kao najkasnije završen, pošto je duel okončan u 4:54 časova po lokalnom vremenu.
 
  • Darinko

    23.02.2022 11:39
    Pravi ....
    ..... Aco Srbine ....
  • Jova

    23.02.2022 11:10
    Zasto
    Nemoj tako srbine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Alkaras u finalu egzibicionog turnira u Rijadu

Drugi teniser sveta, Španac Karlos Alkaras plasirao se u finale egzibicionog turnira "Slem šest kraljeva" u Rijadu, nakon što je posle dva seta pobedio svog sunarodnika Rafaela Nadala 6:3, 6:3.

Đoković: Planiram da igram i sledeće sezone

Novak Đoković je rekao da planira da se takmiči i igra i sledeće sezone i dodao da je zadovoljan godinom iako nije osvojio nijedan grend slem pehar, ali jeste zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.