Đoković protiv tenisera iz Srbije na početku Srbija opena

Novak Đoković biće slobodan na početku Srbija opena, dok će u drugom kolu turnira u Beogradu igrati protiv boljeg iz duela dva predstavnika Srbije, Hamada Međedovića i Lasla Đerea, odlučeno je žrebom.
Beograd će od 18. do 24. aprila biti domaćin Srbija opena, ATP turnira koji pripada seriji 250.

Ako preskoči prvu prepreku, potencijalni rivali Đokovića u četvrtfinalu biće Miomir Kecmanović i Dominik Tim, u polufinalu Karen Hačanov i Filip Krajinović, a u finalu Andrej Rubljov, Aslan Karacev i Fabio Fonjini.

Miomir Kecmanović će turnir u Beogradu početi duelom protiv Francuza Rišara Gaskea, dok mu je mogući protivnik u drugom kolu Austrijanac Dominik Tim.
 
Protivnik Filipa Krajinovića u prvom kolu biće Belgijanac David Gofan, dok će Dušan Lajović igrati protiv kvalifikanta.
 
Kao i prethodnih pet izdanja, i ovogodišnji Srbija open će se odigrati na terenima Teniskog centra "Novak".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Alkaras u finalu egzibicionog turnira u Rijadu

Drugi teniser sveta, Španac Karlos Alkaras plasirao se u finale egzibicionog turnira "Slem šest kraljeva" u Rijadu, nakon što je posle dva seta pobedio svog sunarodnika Rafaela Nadala 6:3, 6:3.

Đoković: Planiram da igram i sledeće sezone

Novak Đoković je rekao da planira da se takmiči i igra i sledeće sezone i dodao da je zadovoljan godinom iako nije osvojio nijedan grend slem pehar, ali jeste zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.