Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Napulju, kraj za Đerea

Miomir Kecmanović plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Napulju nakon što mu je Francuz Korantan Mute predao meč drugog kola.
Mute je predao meč pri vođstvu Kecmanovića u prvom setu od 5:3.
Mute je zbog bolova morao da odustane.
Kecmanović će u četvrtfinalu turnira u Napulju igrati protiv pobednika meča Pablo Karenjo Busta - Fabio Fonjini.
Laslo Đere slavio je u prvom, ali je u drugom duelu koji je odigrao danas u Napulju poražen. 
 
Od njega je u dva seta, nakon nešto više od sat i po vremena, bolji bio četvrti favorit Lorenco Museti. Italijan je slavio rezultatom 7:5, 6:3.
 
Mirno su dobijala oba igrača svoje servis gemove u prvom delu meča sve do 11. gema kada je Đere došao do dve brejk prilike, ali je Museti obe sačuvao tek da bi u narednom gemu sam došao do prve brejk lopte koju je pretvorio u osvojen set. U drugom setu je Museti brejk napravio već u drugom gemu iskoristivši treću brejk priliku. Ispostavilo se da je to i prelomilo meč.
 
Museti će u četvrtfinalu igrati protiv Danijela Elaija Galana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.