Guverner Floride Bajdenu: Pustite Đokovića da igra, zabrana neprihvatljiva - nije zasnovana na nauci

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće učestovati na Mastersu u Indijan Velsu, zbog zabrane ulaska u SAD.
Posle Indijan Velsa, sledi turnir u Majamiju, a sada je u Đokovićevu odbranu stao guverner države Florida Ron De Santis, koji je pisao američkom predsedniku Džozefu Bajdenu, prenosi Sport klub
 
"Ostavite pandemijsku politiku na stranu i dajte američkom narodu ono što želi. Ova zabrana nije fer, nije zasnovana na nauci i neprihvatljiva je. Dozvolite Đokoviću da igra", napisao je De Santis u pismu Bajdenu.
Đoković je tražio izuzeće za ulazak u SAD, jer je nevakcinisanim osobama protiv koronavirusa i dalje zabranjeno da ulaze u tu državu.
Posle Indijan Velsa na kome iz navedenog razloga nije mogao da prisustvuje, sledi turnir u Majamiju, a sada je u Đokovićevu odbranu stao guverner države Florida Ron De Santis, koji je pisao američkom predsedniku Džozefu Bajdenu.
 
Masters u Majamiju počinje 19. marta i traje do 2. aprila.
  • Lalo

    08.03.2023 12:46
    Ne plaši se Nolo
    Ništa prostije, najbliži dom zdravlja, boc i gotovo...
  • Zovem se Stevo

    08.03.2023 12:27
    INAČE
    Neka ide kod Vučića pa neka moli da ga puste da igra.
    "Kosi tata kosim ja kosimo nas oba dva."
    SELJANA
  • /

    08.03.2023 12:24
    Joj dokle vise...
    Pravilo je jasno: Nisi vakcinisan, no no u USA. I tacka.
    Ili je on iznad bilo kakvog zakona? On koji je antivakser, on koji je zarazen izlazio kod gomile dece? To cemo da zaboravimo?

    A kada smo kod zaborava. Sta je sa palmom? Podvodjenjem devojcica? To nije bitno toliko izgleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.