Novak Đoković ponovo na vrhu ATP liste

Novak Đoković vratio se na prvo mesto na danas objavljenoj ATP listi, čime je započeo svoju 381. nedelju u vrhu svetskog tenisa.
Novak Đoković ponovo na vrhu ATP liste
Foto: Beta/AP
Posle turnira u Majamiju na kojem nije igrao i poraza Karlosa Alkarasa u polufinalu, Đoković se vratio na prvu poziciju i sada ima 380 bodova više od Španca.
Treći je i dalje Grk Stefanos Cicipas, dok je četvrti šampion Majamija, ruski teniser Danil Medvedev. Norvežanin Kasper Rud je peti, a do desete pozicije su i Rus Andrej Rubljov, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Danac Holger Rune, Italijan Janik Siner i Amerikanac Tejlor Fric.
Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je pao za pet pozicija i sada je 40, Laslo Đere je i dalje 58, Dušan Lajović je bolje plasiran za osam pozicija i trenutno je 68, dok je Filip Krajinović napravio jedan korak unazad i nalazi se na 78. mestu.
  • Spasenija

    03.04.2023 12:18
    Vladar tenisa
    Samo Nole gazi..gazi demone i postavljaj svoje standarde uza istoriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.