FOTO: Navijači Partizana u tišini ostavljaju cveće i pale sveće ispred Beogradske arene

Navijači Partizana ostavljaju danas cveće i pale sveće ispred Beogradske arene, odajući poštu ubijenima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.
Košarkaši Partizana igraju večeras u Areni od 20.30 protiv Real Madrida, četvrtu utakmicu četvrtfinala plej-ofa Evrolige.
Utakmica će početi minutom ćutanja i neće biti muzike zbog tragedije koja se dogodila u sredu ujutro.
 
Ispred Arene pristiže sve veći broj navijača, a za razliku od prethodnih utakmica Partizana u Evroligi, ispred hale je tišina.
 
 
Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu jednog učenika u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.
  • Paolo fkv

    04.05.2023 19:52
    Današnja košarkaška utakmica je vrhunac beščašća i licemerja vojnog kluba i njegovih nazovi navijača. Gde će im duša?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.