Bodiroga: Nije bilo zahteva da se odloži utakmica Partizana i Reala

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga rekao je da nije bilo zahteva da se odloži večerašnja utakmica košarkaša Partizana i Real Madrida u četvrtfinalu plej-ofa tog takmičenja.
"Ova nacionalna tragedija donela je veliku tugu srpskom narodu. Nažalost u sadašnjoj situaciji u Srbiji, nacionalna žalost prekrila je sve drugo. Vlada Srbije odlučila je da utakmica može da se igra. Partizan je takođe želeo da igra utakmicu, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku bez zahteva da se utakmica odloži", rekao je Bodiroga za specijalizovani košarkaški sajt Jurohups.
Košarkaši Partizana igraju večeras od 20.30 u Beogradskoj areni protiv Real Madrida, četvrtu utakmicu četvrtfinala plej-ofa Evrolige. Crno-beli vode sa 2:1 i potrebna im je još jedna pobeda za plasman na fajnal-for.
U Srbiji je od petka do nedelje proglašena trodnevna žalost zbog tragedije koja se dogodila u sredu ujutro kada je 13-godišnji učenik u oružanom napadu ubio  osmoro dece i radnika obezbeđenja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 
 
Povređeno je još šestoro učenika i jedna nastavnica, a napadač je uhapšen.
 
"Duboko sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama pogođenim ovime. Meni je teško da u ovom trenutku razmišljam o košarci", naveo je Bodiroga.
 
Utakmica će početi minutom ćutanja i neće biti muzike u Beogradskoj areni.
  • Džo

    05.05.2023 10:16
    .
    Najgori klub na svetu, dabogda se ugasili
  • Milan Partizanovac

    05.05.2023 09:43
    Čekaj, stani...ko sad o laže!?
    Uprave i igrači oba tima tvrde jedno, a Bodiroga drugo...aj da vidimo ko govori istinu...
    Krajnje je sramno što je utakmica održana, u svakom slučaju, ali sad je i druga stvar u pitanju - neko je stao pred kamere i smišljeno slagao, KO??
    Uprave oba kluba ili Rebrača?
    ...navijači se tu ništa nisu pitali...
  • Cokanj

    05.05.2023 07:01
    ?
    I onako ste izgubili mogli ste predati. Ovo vam neće zboraviti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.