Partizan ispustio 18 poena prednosti i ostao bez Fajnal fora

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju na Fajnal for Evrolige, pošto su večeras u Madridu poraženi od Reala rezultatom 98:94 u petom meču četvrtfinala plej-ofa.
Real je do F4 stigao serijom 3:2 u pobedama iako je gubio 2:0.
Partizan je propustio veliku priliku da izbori plasman na F4, pošto je početkom drugog poluvremena imao i 18 poena prednosti (59:41), ali je serijom grešaka i loših rešenja u napadu dozvolio Realu da preokrene rezultat i da stigne do pobede.
Košarkaši Reala će u polufinalu F4, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati sa Barselonom.
 
U drugom polufinalu sastaće se Monako i Olimpijakos.
  • Paolo

    10.05.2023 23:41
    A pomerali su Dan žalosti ne bi li prošli...Karma je čudo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.