Tekvondistkinja Aleksandra Perišić osvojila zlatnu medalju u Krakovu

Tekvondistkinja Aleksandra Perišić osvojila je večeras zlatnu medalju u disciplini do 67 kilograma na Evropskim igrama u Krakovu.
Tekvondistkinja Aleksandra Perišić osvojila zlatnu medalju u Krakovu
Foto: 021.rs
Ona je u finalu bila bolja od Sesilije Kastro Burgos iz Španije sa 2:0. 
Bronzana medalja pripala je Italijanki Nataliji D'Anđelo, koja je bila bolja od Hrvatice Matee Jelić sa 2:1.
Perišić je ranije danas u prvom kolu savladala Izabel Faber iz Luksemburga, a potom je u četvrtfinalu bila bolja od Čehinje Ivete Jirankove. Srpska tekvondistkinja je u polufinalu posle velike borbe pobedila Hrvaticu Mateu Jelić.
  • Tijana

    28.06.2023 01:00
    Bravooo
    Bravo Aleksandra!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.