Luna Vujović šampionka Evrope za igračice do 15 godina

Mlada srpska teniserka Luna Vujović nova je šampionka Evrope, pošto je u finalu kontinentalnog šampionata za igračice do 15 godina pobedila zemljakinju Dušicu Popovski sa 2:0 (6:3, 6:3).

Vujović je pre samo sedam dana osvojila i titulu na Vimbldonu, pa je jasno da se radi o devojčici koja poseduje veliki talenat.

Zahvaljujući trijumfu u finalu Evropskog prvenstva, Luna Vujović se automatski kvalifikovala za Juniorski Masters, koji je na programu u novembru.

Vujović i Popovski su bile deo reprezentacije Srbije koja se nedavno na ekipnom šampionatu Evrope okitila srebrnim odličjem.

  • miko

    23.07.2023 23:40
    devojčica
    Otkud kod Ljubičića u kampu?
  • Ташоли

    23.07.2023 19:21
    Свака част. Луна је сигурно вест за насловне стране и надам се да ће тек бити понос и њених родитеља и свих нас. Само напред.
  • Јана

    23.07.2023 17:28
    Честитам да се презива Ђоковић честитао би јој цео НС градски и државни врх овако само Новосађани живела нова Мима Јаушовец сигурно би је Словенија више поздравила од домаћих партијских ботова

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Hamilton pobedio na Silverstonu

Sedmostruki svetski šampion Luis Hamilton iz Mercedesa pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije i ostvario 104. pobedu u karijeri.

EURO 2024: Holandija u polufinalu

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u Berlinu pobedila Tursku sa 2:1.

Đoković u osmini finala Vimbldona

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je večeras, posle četiri seta, pobedio Australijanca Alekseja Popirina 4:6, 6:3, 6:4, 7:6.

Raselu pol pozicija u Silverstonu

Vozač Mercedesa Džordž Rasel startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Uefa suspendovala turskog fudbalera

Turski ministar sporta Osman Askin Bak ocenio je kao "nepravednu" odluku Evropske fudbalske unije (Uefa) da suspenduje turskog fudbalera Meriha Demirala.