Počinje US open: Prvog dana na terenu Đoković, Đere i Kecmanović

U ponedeljak, prvog dana Otvorenog prvenstva SAD u tenisu, na teren će izaći Novak Đoković i još dvojica srpskih igrača.
Đoković će u Njujorku nastupati posle godinu dana pauze, pošto je ukinuto pravilo da stranci koji nisu vakcinisani protiv korona virusa ne mogu da uđu u SAD.
 
On će pokušati da osvoji 24. grend slem trofej, a prvi na US openu posle 2018. godine.
Za rivala u prvoj rundi ima 85. igrača sveta Francuza Aleksandra Milera, a njihov meč je poslednji na programu na stadionu "Artur Eš" (ne pre 2.30 u noći ponedeljak na utorak).
 
Na teren će pored Đokovića izaći i 32. nosilac Laslo Đere, odnosno 45. igrač sveta Miomir Kecmanović.
 
Kecmanović igra treći meč na terenu broj 10 (ne pre 20.30), a za protivnika ima Peruanca Huana Pabla Variljasa (74. na ATP listi).
 
U slično vreme na teren broj 12 trebalo bi da izađu Đere i 72. igrač na ATP listi Amerikanac Brendon Nakašima.
 
Poslednji grend slem turnir u sezoni završava se 10. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.