FOTO "Mihajlo Pupin" krenuo po košarkaše: Prvi direktni let Er Srbije iz Beograda do Manile

Avion Er Srbije "Mihajlo Pupin" poleteo je večeras za Manilu.
FOTO "Mihajlo Pupin" krenuo po košarkaše: Prvi direktni let Er Srbije iz Beograda do Manile
Foto: 021.rs (arhiva)
Ovim avionom će se u Beograd vratiti košarkaški reprezentativci Srbije, nakon što su osvojili srebro na Svetskom prvenstvu.
Kako je saopšteno, specijalni let od Beograda do Manile trajaće oko 12 sati.
 
Biće to prvi direktni let Er Srbije između prestonica Srbije i Filipina, koje su međusobno udaljene skoro 10.000 kilometara.
  • Tetka

    11.09.2023 10:06
    E, pa sad naredna slika kako momcima dele dva dl vode i dve noblice.
    A, da, ukoliko neko od momaka zadrema, nece im se dati ni to.



  • Realista

    11.09.2023 09:08
    Neki su jednakiji?
    Sledeći put kada građani srbije ostanu negde zaglavljeni u svetu a ministarstvo spoljnih poslova digne ruke od njih, kako to uglavnom i radi, sve što treba da urade je da odmah osnuju košarkaški tim i osvoje neko medaljče na lokalnom turniru i "država" odma' šalje avion po njih!
  • Jogi Letač

    10.09.2023 23:56
    Svaka čast košarkašima, ali ovo je rasipanje državnog novca. Naravno da će država da iskešira ovaj let ErSrbiji, kao da košarkaši nisu mogli doći redovnim letom kao i uvek do sada. Sutra očekujem doček i pogodite ko će da dočeka košarkaše? A za besplatne udžbenike nema para, jer to mora neko da plati (parafraziram predsednika): Ovde se nađu pare, jer će predsednik da se reklamira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport