VIDEO: Košarkaši Srbije doputovali u Beograd, na aerodromu ih dočekalo više stotina navijača

Košarkaši Srbije doputovali su u ponedeljak uveče u Beograd, nakon što su na Mundobasketu u Manili osvojili srebrnu medalju.
Košarkaše je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo više stotina navijača, uglavnom mladih.
 
Navijači su nosili zastave Srbije, a neki su bili u dresovima nacionalnog tima.
 
 
Kapiten reprezentacije Bogdan Bogdanović izjavio je po dolasku u Beograd da se oseća presrećno i zahvalio se navijačima što su došli da ih dočekaju.
 
"Hvala navijačima što su došli da nas pozdrave i čekali nas toliko. Hvala im na tome i nadam se da su uživali u tome što smo im priredili", rekao je Bogdanović.
 
Sa ekipom se u Beograd vratio i Boriša Simanić koji je zadobio tešku povredu tokom Svetskog prvenstva i kome je odstranjen bubreg nakon udarca koji dobio tokom duela sa Južnim Sudanom.
 

Košarkaši Srbije krenuli su u ponedeljak ujutru iz Manile avionom kompanije Er Srbija "Mihajlo Pupin".

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, pošto je u nedelju u finalu Mundobasketa poražena od selekcije Nemačke rezultatom 83:77.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport