Srbija danas igra sa pojačanjem: Đoković se pridružio protiv Španije u Dejvis kupu

Teniseri Srbije od 15 časova igraju protiv Španije u drugom kolu Dejvis kupa koje se igra u Valensiji.
Srbija danas igra sa pojačanjem: Đoković se pridružio protiv Španije u Dejvis kupu
Foto: Pixabay
Reprezentacija Srbije će u odnosu na duele sa Južnom Korejom biti pojačana igranjem najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića koji je ranije istakao da mu je prioritet osvajanje ovog takmičenja.
Španija znatno oslabljena igra protiv Srbije jer se u timu ne nalaze ni Rafael Nadal ni Karlos Alkaraz, a porazom od Srbije gotovo da bi izgubila šanse da se nađe na završnom turniru.
Selektor Viktor Troicki nije saopštio ko će prvi igrati protiv Španije, ali se očekuje da će Srbija u ovom sastavu uspeti da obezbedi plasman na Završni turnir Dejvis kupa.
 
Rusija koja je jedna od najjačih selekcija, takođe bi mogla da propusti Malagu, jer su njeni najbolji teniseri pod sankcijama igranja za reprezentaciju zbog rata u Ukrajini.
 
Na Završni turnir Dejvis kupa, koji je na programu od 21. do 26. novembra u Malagi, plasiraće se dve prvoplasirane ekipe iz svake od četiri grupa
  • Namćorka

    17.09.2023 16:53
    I, šta sam vam rekla? Ete vam ga Đovak....
  • Мика

    15.09.2023 15:50
    Лепо звучи на папиру али на терену је ( ? ) ипак неко ће морати да испадне из тима што није лепо за развој репрезентативног спорта
  • Namćorka

    15.09.2023 14:43
    Ne volem Đovaka
    Do sada je, sveopšte obožavani Đoković, dobro igrao samo za sebe. Za reprezentaciju, ne. Uvek mu je neki andrak falio, , navodno, a ustvari samo nije želeo da se troši.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport