KK Partizan: Nudimo Makabiju privremeni dom, spremni smo da budemo vaši domaćini

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović uputio je danas u ime Partizana otvoreno pismo KK Makabiju u kom je izraelskom klubu ponudio "privremeni dom" tom klubu u Beogradu.
 KK Partizan: Nudimo Makabiju privremeni dom, spremni smo da budemo vaši domaćini
Foto: Pixabay
Oni su to ponudili nakon terorističkih napada i početka oružanih sukoba u Izraelu.
"Poštovani gospodine Mizrahi (predsednik KK Makabi), dragi prijatelji KK Partizan i Srbije, u ovim tužnim trenucima, u ime Partizana želim da izrazim najdublje saučešće vama i vašem narodu. Tokom teških momenata, želim da poručim kako Makabi u Srbiji ima iskrenog prijatelja koji je spreman da mu ponudi novi privremeni dom uz iskrenu dobrodošlicu u Beogradu", naveo je Mijailović.
On je dodao i da "sportisti moraju da nastave sa svojim aktivnostima i predstavljanjem svog kluba i zemlje na najbolji mogući način. Njihova uloga je da budu svetla tačka u tmurnim danima za svoj narod".
 
"Ukoliko vaš klub bude prinuđen da igra utakmice van svoje zemlje, KK Partizan je spreman da obezbedi trening dvoranu, smeštaj i dvoranu za odigravanje utakmica. Tokom proteklih više od 40 godina, Makabi i Partizan su bili veliki rivali na terenu, ali su svi naši dueli uvek završeni čestitkama i iskrenim stiskom ruke, uz veliko poštovanje", navodi se u otvorenom pismu.
 
Košarkaška Evroliga je danas odložila duel drugog kola između Makabija i Milana, koji je trebalo da se odigra 12. oktobra u Italiji.
 
"Nažalost, kroz istoriju KK Partizan, mi smo iskusili situaciju kada smo bili prinuđeni da igramo van svog doma. Zbog svega navedenog, kao gest prijateljstva i zahvalnosti za sve sjajne momente u zajedničkoj istoriji, spremni smo da budemo vaši domaćini", stoji u otvorenom pismu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

KSS: Selektore, hvala

Košarkaški savez Srbije (KSS) izrazio je zahvalnost dosadašnjem selektoru reprezentacije Srbije za sve što je učinio za nacionalnu selekciju.