FOTO, VIDEO: Svečano otvoren stadion u Zaječaru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić svečano je danas otvorio stadion "Kraljevica" u Zaječaru i obećao da će reprezentacija neke utakmice igrati u tom gradu.
On je poželeo Zaječarcima da njihovi klubovi iz godine u godinu igraju u višim ligama, jer bi, kako je naveo, "bio greh da na tako velelepnom stadionu ne igraju najbolji klubovi države".
"Državni tim će svakako igrati ovde bez obzira na rezultate klubova iz Zaječara i ja vam obećavam da će i državna reprezentacija igrati neku utakmicu na ovom stadionu", rekao je Džajić i proglasio ga otvorenim.
Na ceremoniji je dodelio fudbalske lopte sa potpisima reprezentativaca specijalnim gostima predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku UEFA Aleksandru Čeferinu, predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću, ali se niko od gostiju nije obratio prisutnima.
 
 
Svečanosti su prisustvovali i ministar sporta Zoran Gajić i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.
 
Stadion je kapaciteta 8.168 mesta, ceo projekat koštao je 3,3 milijarde dinara, a izgradnja je počela pre dve i po godine.
 
  • .

    19.11.2023 15:26
    Po ugledu na Orbanovu Madjarsku, sad ce svako selo "dobiti" stadion.
    Ali posle svakom selu ostaje da o svom trosku taj stadion odrzava a novaca nema ni za zabavista, skole, staracke domove i bolnice...
  • Браћа Далтон

    19.11.2023 14:07
    Боље да су отворили још једну Пивару и запослили 100 грађана
  • Cocco

    19.11.2023 12:39
    Jeeeeee!
    A hoće li biti organizovana poseta utakmicama i nama iz ostalih delova Srbije?
    Znate ono, autobusi, sendviči, voda, neka kinta...
    Nema smisla da zvrje stadioni nepopunjeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport