Rvač Komarov izborio vizu za Olimpijske igre u Parizu

Reprezentativac Srbije u rvanju grčko-rimskom stilu Aleksandar Komarov izborio je vizu za Olimpijske igre u Parizu, nakon što se plasirao u finale kvalifikacionog turnira u Azerbejdžanu.
Rvač Komarov izborio vizu za Olimpijske igre u Parizu
Foto: Beta/AP
Na evropskom kvalifikacionom turniru u Bakuu, Komarov je ostvario tri pobede u kategoriji do 87 kg i tako osvojio vizu za Olimpijske igre u Parizu.
Komarov je u osmini finala bio bolji od Ivana Hukleka iz Hrvatske rezultatom 7:5, u četvrtfinalu je pobedio Nemca Hanesa Vagnera sa 5:3, dok je u polufinalnoj borbi koja je direktno odlučivala o vizi za Pariz savladao Turpala Ali Bisultanova iz Danske.
Komarov je 81. član Olimpijskog tima Srbije za Pariz 2024. u kome su od rvača još Stevan Andrija Mićić, Hetik Cabolov i Mate Nemeš.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.