Kecmanović posle preokreta pobedio Ruda u drugom kolu Rima

Miomir Kecmanović plasirao se u treće kola turnira u Rimu, pošto je večeras posle tri seta pobedio sedmog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda.

Kecmanović, 58. igrač na ATP listi, do pobede je stigao posle dva sata i 21 minuta igre.

Rud je u prvom setu bio ubedljiv i brejkovima u drugom, četvrtom i šestom gemu bez izgubljenog gema stigao do prednosti.

U drugom setu, do devetog brejka viđena su dva brejka na obe strane, kada je Kecmanović po treći put oduzeo servis Rudu i sigurnim servisom u narednom gemu stigao do izjednačenja.
Kecmanović je u sedmom gemu oduzeo servis Rudu i prednost od jednog brejka zadržao do 10. gema kada je iskoristio prvu meč loptu.
 
U trećem kolu, Kecmanović će igrati protiv Brazilca Tiaga Monteira.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport