Piksi: Ja sam ovde da donosim odluke, a ne da činim nekome nešto

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da su 26 igrača koje je pozvao na Evropsko prvenstvo najbolje što Srbija ima.

"Da, mislim da je u ovom trenutku to najbolje što Srbija ima. Doneo sam odluku, ja sam ovde da donosim odluke, a ne da činim nekome nešto ili neku uslugu, ne daj bože. Dobro sam razmislio i sa ovom grupom od 26 igrača sam potpuno zadovoljan", rekao je Stojković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

U Staroj Pazovi se priprema 16 igrača, a za tri dana ekipa bi trebalo da bude kompletna.
 
"Izuzetno me raduje činjenica da smo nešto ranije krenuli sa pripremama. Objasnio sam igračima važnost ovog turnira. Svi koji su mogli da dođu došli su, do sada 16 igrača, 1. juna će se priključiti Vlahović, Kostić, Tadić Ilić i Samardžić. Mitrović, Milinković-Savić i Živković doći će 2. juna, a 3. juna Jović i Milenković. Radimo na tome da oslobodimo obaveza Milenkovića, koji ima zaostalu utakmicu, a Jović je sa Milanom u Australiji", naveo je Stojković.
Srpski fudbaleri će u ponedeljak otputovati u Beč gde će 4. juna igrati prijateljsku utakmicu protiv Austrije.
 
Srbija će na Evropskom prvenstvu, koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, igrati protiv Engleske, Slovenije i Danske.
  • Miki Podbara

    31.05.2024 12:31
    Fudbalski AV
    Ovaj je fudbalska kopija AV, samo kuka, na sve se zali, svi mu krivi, jedino je on posten, pametan i sposoban. Ajde idi vise, preuzmi reprezentaciju Papue Nove Gvineje i idi sa njima da osvojis Svetsko prvenstvo u fudbalu kada si tako dobar trener.
  • Rade

    31.05.2024 12:16
    hmm
    Ti donosiš odluke na štetu reprezentacije, a sve da bi učinio onima koji su te postavili. Da imaš bar malo časti, posle Katara bi doneo odlukuda učiniš svima dobro i podneseš ostavku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport