Povredio se Gudurić, može biti problem za odlazak na Olimpijske igre

Košarkaš Marko Gudurić doživeo je povredu prepona na utakmici polufinala turske lige.
Gudurićev Fenerbahče je slavio sa osam razlike, a srpski as je za 17 minuta na parketu ubacio četiri poena.
 
Ipak, povredio se i neko vreme će odsustvovati sa terena, prenosi Euronews Srbija.
"Naš igrač Marko Gudurić zadobio je povredu u predelu prepona protiv Bešiktaša. Prvi stadijum oporavka je započeo. Želimo mu brz oporavak i nadamo se da će uskoro biti uz tim", navodi se u saopštenju turskog kluba.
Ono što može da predstavlja problem je činjenica da ne postoji vremenska odrednica kada bi Gudurić mogao da se vrati na parket, te je određeni strah prisutan kada je u pitanju nastup sjajnog beka na Olimpijskim igrama.
 
Iako je konkurencija na pozicijama pleja i šutera ogromna, nekako se čini da je Gudurić bio siguran putnik Svetislava Pešića u Pariz. 
 
Ovaj igrač Fenerbahčea, koji je važan deo tog tima, podjednako je važan i u reprezentaciji Srbije.
  • Marko

    01.06.2024 21:43
    Gudura
    Ko će sad da nam promaši trojku za pobedu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Vimbldon: Lajović poražen na startu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kola Vimbldona, pošto je danas posle tri seta poražen od 10. igrača sveta Bugarina Grigora Dimitrova 3:6, 4:6, 5:7.

Verstapenu pol pozicija u Austriji

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Austrije, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.