Angelina Topić i Strahinja Jovančević u finalu EP

Angelina Topić plasirala se večeras u finale Evropskog prvenstva u Rimu u disciplini skok uvis, pošto je u kvalifikacijama preskočila potrebnu normu od 1,92 metra.
Finale će biti 9. juna u večernjem programu.
 
Angelina Topić brani bronzu sa prethodnog prvenstva Evrope u Minhenu.
 
Strahinja Jovančević plasirao se u finale skoka udalj, pošto je u kvalifikacijama zauzeo 12. mesto, skokom u trećoj seriji 7,95 metara.
 
Drugi srpski predstavnik Lazar Anić nije uspeo da se domogne finala, jer je u prvoj seriji preskočio 7,88 metara, a zatim dva puta prestupio.
 
Finale je na programu u subotu od 20 sati.
U polufinale trke na 100 metara nije uspeo da se plasira Aleksa Kijanović, pošto je u kvalifikacijama zauzeo 21. mesto sa rezultatom 10,54 sekunde.
 
Milica Emini nije uspela da se plasira u finale u trci na 100 metara sa preponama.
 
Ona je imala vreme 13,24 i zauzela 12. mesto, dok je 11 najboljih prošlo u finale. Finale joj je izmaklo za jednu stotinku sekunde.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.