Stojković: Ne treba praviti euforiju, ima stvari koje treba popraviti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je posle pobede nad Švedskom da je zadovoljan izdanjem ekipe, ali i dodao da "ima stvari koje treba popraviti".
"Odigrali smo vrlo ozbiljno, na visokom nivou u taktičkom smislu. Pobedili smo, ovo su samo pripreme za Evropsko prvenstvo, tako da večeras se vraćamo kući", izjavio je Stojković, a preneo Mozzartsport.
Srbija je u gostima u Stokholmu pobedila Švedsku sa 3:0, u poslednjoj proveri pred start Evropskog prvenstva.
 
"Svi momci su delovali koncentrisano i motivisano. Nisu nam se ponavljale neke greške, možemo da budemo zadovoljni izdanjem. Ne treba praviti euforiju, nego da ostanemo skromni, da nastavimo sa kvalitetnim radom. Očekujemo još bolju Srbiju u Nemačkoj", dodao je on.
Naša selekcija se večeras vraća u Srbiju, a već 11. juna putuje u Nemačku na Evropsko prvenstvo, gde će prvi meč odigrati 16. juna protiv Engleske.
 
"Ima još stvari koje moraju da se poprave. Ja gledam greške, a javnost je ta koja gleda šta je dobro. Utakmica je bila kao takmičarska, igrači su dali veliki deo sebe što se tiče fizičkog angažmana. I izmene su doprinele da ubedljivo pobedimo i da se kući vraćamo srećni", rekao je Stojković.
 
Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport