Kostić definitivno propušta ostatak prvenstva, napušta kamp posle utakmice protiv Slovenije

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena propustiće ostatak Evropskog prvenstva u Nemačkoj, potvrđeno je danas iz Fudbalskog saveza Srbije.
Kostić se povredio u utakmici prvog kola Evropskog prvenstva protiv Engleske.
"Urađena je magnetna rezonanca levog kolena i konstatovano je parcijalno oštećenje spoljašnjeg kolateralnog ligamenta. U odnosu na prirodu povrede predviđen je oporavak od oko dve nedelje", rekao je na konferenciji za novinare portparol FSS-a Milan Vuković.
"Kostić će ostati ovde još dva dana, odgledaće utakmicu protiv Slovenije i onda će napustiti kamp reprezentacije", dodao je on.
 
Srbija je u prvom kolu Grupe C poražena od Engleske sa 1:0, dok će u drugom kolu odmeriti snage sa Slovenijom. Taj meč je na programu u četvrtak od 15.00.
  • Џузепе

    18.06.2024 17:10
    Канда је и дошо повређен ,како су играли против Енглеске има да сви буду богаљи када изгубе од Словеније и Данске па ће Кикси да се вади
  • Lanac

    18.06.2024 16:37
    Piksi
    Neka zahvali Piksiju koji ga je tako rovitog stavio da se lomi sa Sakom, a veliki hendikep za ekipu Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Norisu pol pozicija u Singapuru

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Singapura, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.