FOTO: Vučević sa sinovima posetio Piksija i Džaju, tu su i drugi gosti

Premijer Srbije Miloš Vučević objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa selektorom fudbalske reprezentacije Draganom Stojkovićem Piksijem pred današnji meč sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu.
Vučević je u opisu fotografije sa Piksijem i predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem, napisao da je "izdržao".
 
"Izdržao sam... nisam 'savetovao' Piksija oko današnje utakmice. Napred Orlovi", navodi se u Vučevićevoj objavi.

Međutim, u fotografijama koje su se pojavile na sajtu Fudbalskog saveza Srbije vidi se da je premijer u Minhenu zajedno sa svojim sinovima.
 
Na fotografiji se vide i Dušan Bajatović, načelnik Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Dejan Mandić, ali i ljudi iz sveta biznisa.
"U danu kada reprezentacija Srbije igra jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji srpskog fudbala, protiv Slovenije u drugom kolu grupne faze Prvenstva Evrope, Orlove je u Minhenu posetio predsednik Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević. Podrška za najbolji nacionalni tim od državnog vrha, podrška da se bude najbolji kada je najteže i najvažnije. Premijera su dočekali predsednik FSS Dragan Džajić, selektor Dragan Stojković i direktor reprezentacije Stevan Stojanović", navodi se na sajtu FSS-a.
 
Prisustvo na današnjoj utakmici Srbije i Slovenije najavio je i predsednik UEFA Aleksander Čeferin.
 
Meč se igra na "Alijanc areni", u 15 časova.
  • Gagi

    22.06.2024 00:54
    X
    Fuj...
  • Andre

    21.06.2024 12:04
    Sta
    Pa zar jedino dete od 26 godina nije prisustvovalo ovoj svečanosti?
  • Mitke83

    21.06.2024 08:35
    Pripremaju svoju decu da ih naslede da mogu da nastave da jasu nasu decu...A vi razglabajte o fudbalu i nebitnim stvarima....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport